fbpx
Scrie un comentariu

sprijin PInocchio

Joi, în ședință extraordinară de Consiliu Local, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a inițiat un proiect de hotărâre privind acordarea unor prestații financiare excepționale pentru părinții ai căror copii sunt înregistrați la Grădinița cu Program Prelungit „Pinocchio” din Municipiul Câmpia Turzii.

Necesitatea acordării acestor stimulente este cauzată de faptul că în acest an școlar, copiii de la grădinița respectivă nu vor putea urma cursurile în clădirea în care acestea se desfășurau până acum. Clădirea respectivă se află într-un proces de etajare, pentru a putea găzdui o creșă.

Clădirile care vor găzdui grupele cu program prelungit nu dețin bucătărie proprie, astfel că alimentația copiilor de la program prelungit va fi asigurată în sistem de catering. Ei bine, pentru a degreva familiile acestor copii de o cheltuială suplimentară, am propus consilierilor locali acordarea acestor prestații financiare extraordinare” , a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

De prestațiile financiare vor beneficia părinții a 130 de copii din municipiul Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator