fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

turdanews live

TurdaNews transmite în direct conferința de presă a primarului Dorin Lojigan, privind inaugurarea sistemului modern de monirorizare video implementat în Câmpia Turzii.

”Municipiul Câmpia Turzii a făcut un pas decisiv înspre o nouă etapă a ordinii și liniștii publice, prin tehnologia SecurifAI.

Sistemele de analiză video SecurifAI sunt gândite să vină în ajutorul personalului care se ocupă de supravegherea video în instituții sau locuri publice, în vederea prevenirii și detectării situațiilor care amenință siguranța persoanelor aflate în zona supravegheată video. Sistemele SecurifAI pot oferi atât alerte în timp real în cazul detectării unor evenimente anormale (persoane care se bat, mașini care intră într-o zonă pietonală, accidente de mașini, incendii, etc.) sau unor bagaje abandonate (care pot conține un dispozitiv explozibil), cât și informații suplimentare despre identitatea sau starea de nervozitate a persoanelor care apar în imaginile preluate cu camerele de supraveghere.

Prin intermediul acestei rețele de camere vom asigura un nivel sporit de protecție și ordine publică la Câmpia Turzii, punând accent totodată pe păstrarea curățeniei, inclusiv la punctele de colectare a deșeurilor, parcuri și locuri de joacă. Totodată acest sistem va asigura  menținerea bunurilor orașului nostru în parametrii optimi. De asemenea, vom avea posibilitatea detectării accidentelor rutiere și a altor pericole, precum: circulația autoturismelor cu viteză mărită sau pe sensul opus, a actelor de vandalism etc.

Această tehnologie, inovativă, UNICATĂ în țară, va fi implementată la Câmpia Turzii printr - un sistem de 132 de camere de supraveghere video, care va fi inaugurat în cadrul unei conferințe de presă.”, a transmis administrația locală.

Conferința de presă poate fi urmărită în direct, mai jos: 

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate