fbpx

Scrie un comentariu

 

fotografie TurdaNews

În decursul zilei de astăzi, 7 august, s-a semnat contractul pentru asfaltarea unor străzi din Comuna Viișoara, respectiv, strada Gura Părăului, strada Poldi, șicatorul Țiganilor, strada Galea și în satul Urca(până la bazinul de apa).  

La ședință au participat primarul Comunei Viișoara, Ioan Roman, reprezentanții primăriei și reprezentatul firmei câștigătoare, dl Gherman. De luni, 10 august încep lucrările și se derulează pe 12 luni, acestea fiind în valoare de aproximativ 3 milioane de euro.

"După 2 ani de eforturi iată că am ajuns să semnăm un contract cu firma câștigătoare la o lucrare așteptată de către locuitorii comunei Viișoara, Modernizare Străzi în Comuna Viișoara, și mă refer aici punctual la strada Gura Părăului, strada Poldi, șicatorul Țiganilor, strada Galea și în satul Urca(până la bazinul de apa). Vreau să vă spun că anul trecut am avut patru încercări și nu am avut câștigător și anul acesta am avut două încercări fără câștigător și din o selecție de oferte iată că avem un câștigător. Ne bucurăm că a câștigat firma Ghermatex." transmite primarul comunei, Ioan Roman, într-un video postat pe Facebook în grupul "Iubim VIISOARA".

De asemenea, primarul anunță că în decursul săptămânii viitoare o să se anunțe câștigătorul și pentru licitațiile lucrărilor abandonate din comună.

https://whttps://www.facebook.com/licasandru/videos/10224201418965754/ww.facebook.com/licasandru/videos/10224201418965754/

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate