fbpx

Scrie un comentariu

fotografie TurdaNews

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a postat astăzi câteva poze de pe șantierul de la Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu". Pozele au fost postate pe Facebook, acolo unde domnul primar obișnuiește să țină la curent cetățenii orașului cu toate lucrările care au loc în momentul de față.

fotografie TurdaNews

Acestea au fost acompaniate de următorul mesaj:

"Pentru că viitorul copiilor noștri contează!

Astăzi am fost prezent pe șantierul de la Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu", pentru a vedea care este stadiul lucrărilor la proiectul european în valoare de aproape 3 milioane euro. Se lucreaza intens iar clădirea începe să prindă culoare."

fotografie TurdaNews

Lucrările sunt în plină desfășurare încă din luna iunie, iar proiectul a primit autorizația de construcție la 1 aprilie, mai multe informații găsiți aici: 

https://turdanews.net/articole/administratie-locala/67938-incep-lucrarile-in-valoare-de-3-milioane-de-euro-la-colegiul-tehnic-victor-ungureanu.html

De asemenea, având în vedere amploarea lucrărilor, se estimează că ar acestea s-ar încheia în martie 2021. Detalii despre proiect găsiți în următorul videoclip 👇🏻

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate