m install
petlinii
nello construct

Mesajul primarului, Dorin Lojigan, dedicat generalului, Laurian Anastasof

floris

Unul dintre cei mai proeminenți comandanți din istoria Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, general-locotenent 3 stele, Laurian Anastasof, a ajuns la vârsta pensionării.

În acest moment de încheiere a unui ciclu de activitate, îi mulțumim pentru colaborarea excelentă de care a dat dovadă atât în calitate de comandant al Bazei 71 Aeriene, cât și în cea de Șef al Statului Major al Forțelor Aeriene.

Un profesionist desăvârșit, un militar de carieră, care prin activitatea sa a adus onoare și glorie uniformei de aviator.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii și eu personal îi transmite mult succes domnului general-locotenent în activitatea viitoare!” este mesajul primarului Dorin Lojigan

Până la data de 17 decembrie 2013, a îndeplinit funcţia de comandant al Bazei 71 Aeriene, Câmpia Turzii.

Conform informaţiilor publicate pe site-ul oficial al Forţelor Aeriene Române, Anastasof are peste 2.000 de ore de zbor pe avioanele MIG 21 Lancer, L-29, L-39, MIG 21 MF, dar şi pe elicopterul IAR 330 M. De asemenea, generalul Anastasof a efectuat zboruri de evaluare şi pe avionul de tip F 16.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: