fbpx

 
 
1 Comentariu

anastasof

Unul dintre cei mai proeminenți comandanți din istoria Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, general-locotenent 3 stele, Laurian Anastasof, a ajuns la vârsta pensionării.

În acest moment de încheiere a unui ciclu de activitate, îi mulțumim pentru colaborarea excelentă de care a dat dovadă atât în calitate de comandant al Bazei 71 Aeriene, cât și în cea de Șef al Statului Major al Forțelor Aeriene.


Un profesionist desăvârșit, un militar de carieră, care prin activitatea sa a adus onoare și glorie uniformei de aviator.


Primăria Municipiului Câmpia Turzii și eu personal îi transmite mult succes domnului general-locotenent în activitatea viitoare!” este mesajul primarului Dorin Lojigan

Până la data de 17 decembrie 2013, a îndeplinit funcţia de comandant al Bazei 71 Aeriene, Câmpia Turzii.

Conform informaţiilor publicate pe site-ul oficial al Forţelor Aeriene Române, Anastasof are peste 2.000 de ore de zbor pe avioanele MIG 21 Lancer, L-29, L-39, MIG 21 MF, dar şi pe elicopterul IAR 330 M. De asemenea, generalul Anastasof a efectuat zboruri de evaluare şi pe avionul de tip F 16.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alin · 22:57 02.08.2020
    Mda...Romania furnizor de securitate, asa stie poporul. Noroc ca avem "partenerul strategic" care probabil in viitorul apropiat o sa isi faca bagajele si o sa retraga din Europa. Si acest nu stiu cum il cheama ditamai generalul, cu impresionanta realizare de 2000 de ore de zbor, a iesit la pensie. Si domnul primar ii ureaza succes in activitatile viitoare. Probabil are deja un post la politia locala. Wow. 2000 de ore de zbor...standardul NATO pentru un pilot e de 160-200 de ore de zbor pe an pentru un pilot militar, doar ca sa ii mentina in forma. Un simplu pilot (toata stima pentru pilotii militari). Si nenea GENERALUL a adunat 2000 de ore de zbor. Pe MIG, PUMA, AN2, Whatever... cariera de vis, ce vorbim aici. Garantat o sa aiba si pensie speciala, pentru ca merita...
    Romania, in picaj liber...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate