fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

salinelor

Strada Salinelor, o stradă des invocată de turdenii care locuiau în zonă, pentru a fi asfaltată, având în vedere că se afla într-o stare avansată de degradare arată acum cu totul altfel.

Administrația locală a demarat lucrările de modernizare în urmă cu câteva luni iar acum s-a așternut primul strat de asfalt.

Miercuri a fost așternut primul strat de asfalt pe porțiunea rămasă. Au fost refăcute trotuarele, accesele la locuințe și vor fi amenajate spațiile verzi” transmit oficialii primăriei.

Pe strada Salinelor este și intrarea veche în Salina Turda, iar oamenii invocau adeseori acest argument, pentru a grăbi lucrările de asfaltare ale străzii.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Papp Andrei Ștefan · 20:08 01.08.2020
    Da e foarte frumos, doar cã lipsesc locurile de parcare, sunt case cu curţi,dar dacã vine cineva la tine unde își parchează mașina? Poate pe acoperiș. Aceași situaţie este pe strada Sândulești, unde oamenii se plâng cã două mașini nu trec una pe lângă alta, borduri foarte înalte și nici un loc de parcare,nimeni din primãrie nu coboară sã asculte problemele oamenilor, doar cum sã lase fotoliul cald și confortul. Aceași situaţie dictatorial " noi decidem și asta e " Pãrerea mea cã este un proiect și lucrare de Dorel. Ar trebui ascultaţi și oamenii din când în când. Nu cred cã pãrerea va schimba ceva, oricum primãria nu e aproape de locuitori Turzii. Asta-i România!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate