fbpx

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

sens lidl

De mult timp cetățenii orașului Câmpia Turzii aveau nevoie de o schimbare a infrastructurii rutiere în dreptul supermarketului Lidl, fiind o zonă frecventată. 

În ultimele zile, lucrările la sensul giratoriu sunt tot mai intense. Deși lucrările au început încă din luna mai, finalizarea sensului a fost împiedicată de rețeau de apă, canalizare, gaz și energie electrică care trebuiau la rândul lor modificate. 

“Sunt conștient că lucrarea la sens a fost începută de ceva vreme și trebuia să fie, deja, finalizată, însă la fel de conștient sunt că nu puteam să efectuăm această lucrare, fără finalizarea celor din subteran, peste care se va suprapune sensul giratoriu” declară primarul Dorin Lojigan pe Facebook, acolo unde postează constant poze cu starea actuală a lucrărilor din Câmpia Turzii. 

Pe lângă suportul cetățenilor încântați de reînceperea lucrărilor, există însă un număr care nu sunt la fel de mulțumiți și consideră sensul giratoriu ca fiind o pierdere de bani: “Puteati sa nu il faceti, cheltuieli anapoda, cu un semafor era frumos, elegant si fara parodiile alea de trotuare“, comentează o doamnă la postarea domnului primar. Acest comentariu a pornit o adevărată dezbatere pe Facebook unde primarul a intervenit și a asigurat pe toată lumea că lucrările au fost sugerate de specialiști în managementul traficului. 

De asemenea, datorită acestor lucrări pe drumul principal, șoferii sunt atenționați cu privire la traficul aglomerat care se produce pe respectiva porțiune de drum. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Sorin · 06:43 23.07.2020
    Culmea ironiei, orasul Campia Turzii are cele mai proaste strazi din judet! Cand mergi cu masina parca esti pe calea ferata! Intrati pe orice strada secundara cu masina , numai petice si asfalt denivelat! Multumim domn primar pentru ...camere de filmat si sens giratoriu!!!!!
  • Acest comentariu este nepublicat.
    maties ioan · 08:35 26.07.2020
    ....domnule Sorin strazil orasului Campiei Turzii, majoritatea care s-au renovat ...arata super. ...mai sunt cateva mai mari: Tudor vladimirescu,Florilor,Andrei Muresanu, Ratiu care urmeaza a fi refacute. ....va urma si cele mici ,de legatura, sa fie renovate. ...de 50 de ani, acum vad pentru prima data cele mai bine facute, strazi, trotuare si borduri in Campia Turzii.Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate