fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

aviatia romana

Astăzi, 20 iulie 2020, de ziua praznicului Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul, îi sărbătorim pe îngerii de pază ai poporului român, deoarece Sfântul Ilie este patronul spiritual al aviatorilor români.

Forțele Aeriene Române reprezintă una dintre structurile de bază ale Armatei Române, aviatorii noștri colaborând îndeaproape cu partenerii străini, în misiuni de recunoaștere, transport și poliție aeriană.

Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” este o unitate de elită a Forțelor Aeriene Române, dotată cu aparate de zbor, transport și vânătoare, precum elicopterele IAR Puma, aeronavele de vânătoare F16 și dronele MQ-9 Reaper, iar investițiile care au debutat aici vor asigura capacitatea logistică și materială necesară pentru ca Baza să fie un pilon important al apărării spațiului aerian NATO pe flancul estic.

Din punct de vedere local și instituțional, Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” este unul dintre partenerii de nădejde ai administrației publice locale din Câmpia Turzii, răspunzând prompt și eficient la toate solicitările noastre.

Dragi aviatori și membri ai Forțelor Aeriene, vă felicit pentru integritate, devotament și tenacitate, valori care stau la baza performanței voastre. Sunt convins că veți continua, cu același profesionalism, să contribuiți la îndeplinirea misiunilor de apărare din aer a teritoriului național.

La Mulți Ani și „Cer senin!”

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate