fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

catalin vasaie

Consilierul PNL Cătălin Eugen VĂSIE și-a dat demisia din Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii, invocând „motive personale”.

Văsâie a intrat în forul deliberativ în 2018, după ce fostul consilier local Dan Bradu și-a dat demisia din Consiliul Local Câmpia Turzii. În locul său a fost numit atunci Văsie Cătălin-Eugen, membru al PNL (fost consilier local din partea PD-L) și jurist la SC Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA. 

Cătălin Văsie a reușit să prindă un mandat de consilier local de pe locul 14 al listei prezentate de PNL Câmpia Turzii la alegerile locale din 2016, beneficiind de faptul că persoana de pe locul 1 a ajuns primar (Dorin Lojigan), persoana de pe locul 2 a preferat postul de consilier județean (Cristian Haiduc), persoana de pe locul 4 a decedat (Remus Filip), persoana de pe locul 8 a demisionat preferând postul de director interimar la Spital (Adrian Antal), persoana de pe locul 9 a demisionat din Consiliul Local (Dan Bradu), iar persoana de pe locul 12 a renunțat la posibilitatea de a deveni consilier local, atunci când putea să facă acest lucru (Mihail Iurian).

Conform unor surse neoficiale, Cătălin Văsie ar urma să fie membru în Consiliul de Administrație la CAA, iar prin aceasta demisie s-a dorit evitarea incompatibilității.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate