m install
petlinii
nello construct

S-a finalizat licitația pentru construirea Sălii de Sport competiționale de nivel internațional de la Turda!

floris

 

Compania Națională de Investiții a anunțat că s-a finalizat procedura de licitație pentru proiectarea și construirea Sălii Polivalente care se va realiza la Turda, în apropierea Stadionului Municipal.

Licitația a fost demarată în luna februarie a anului 2019, însă din cauza contestațiilor și a proceselor care au fost pentru lămurirea acestor contestații, desemnarea unei firme câștigătoare a fost amânată. 

Investiția „Sală de sport competițională de nivel internațional, Baza sportivă Turda” va avea o capacitate de 3520 de locuri și va fi construită pe strada Stadionului, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal.

Din informațiile noastre, câștigătorul licitației este Asocierea ACI Cluj SA – Prodesign Engineering&Construction.

”Vești bune pentru Turda! Compania Națională de Investiții a finalizat procedura de licitație pentru construirea Sălii Polivalente! Va fi în curând semnat contractul de proiectare și execuție, urmând apoi etapa de proiectare și ulterior demararea efectivă a lucrărilor. 

Sala de sport competițională de nivel internațional va fi construită pe strada Stadionului nr. 14, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal. Aceasta va avea o capacitate de 3320 de locuri, iar investiția se ridică la aproape 18 milioane de euro.”, a anunțat primarul Cristian Matei.

În noua sală ar urma să-și dispute meciurile din Liga Națională de handbal masculin, dar și jocurile din competițiile internaționale, echipa de handbal Potaissa Turda. Tot aici vor fi găzduite și alte sporturi de sală.

108973530 3420172281335571 5421264707293207350 o

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda