fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

1 Comentariu

proiect CT 1

Luni am depus la Compania Națională de Investiții cereri de finanțare pentru două proiecte de maximă importanță pentru dezvoltarea municipiului Câmpia Turzii.

Primul dintre acestea, implică reabilitarea și modernizarea la cele mai noi standarde competiționale a Sălii Sporturilor „Ioan Stanatiev”, Odată finalizat, acest proiect va permite organizarea de competiții sportive in-door în condiții optime. Reabilitarea Sălii Sporturilor se află deja pe lista sinteză a investițiilor pe care Compania Națională de Investiții le va realiza în cel mai scurt timp.

Al doilea proiect depus astăzi pentru obținerea finanțării „Mobilitate alternativă în Municipiul Câmpia Turzii” vizează amenajarea de piste de biciclete, asfaltarea și reabilitarea mai multor străzi din oraș, după cum urmează: Vasile Goldiș, Nicolae Titulescu, Traian, Petru Maior, Simion Bărnuțiu, Gheorghe Lazăr, Școlii, Șoferilor, 1 mai, Teilor, Parcului, Alee Parc, Alee Nord, Alee Sud. După reabilitarea lor, aceste străzi vor deveni parte componentă a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă din Municipiul Câmpia Turzii.

Disponibilitatea Guvernului PNL de a finanța proiecte de dezvoltare, din fonduri naționale, reprezintă o resursă foarte benefică pentru comunitățile locale, iar noi suntem mereu pregătiți să absoarbem fonduri guvernamentale și europene – în beneficiul cetățenilor.
Reconstruim orașul pas cu pas, folosindu-ne de toate resursele financiare pe care le putem atrage spre noi, informează primarul Dorin Lojigan

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Petre · 12:29 07.07.2020
    De ce nu termina ce incep? In "cartierul muncitoresc" sant strazi in santier de anul trecut.....Astia chiar vor sa transforme tot orasul Campia Turzii intr-un mare santier?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate