fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

fii voluntar 1

Începând cu anul 2019, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a lansat programul „Fii voluntar în orașul tău!” prin intermediul căruia, persoanele interesate pot desfăşura activităţi de voluntariat şi în cadrul instituţiei, în următoarele domenii: cultură şi evenimente publice, asistenţă socială, activităţi educative, informarea comunităţii, protecţia mediului, administrarea domeniului public şi Poliţia Locală.

Primii voluntari ai instituţiei noastre au primit în data de 3 iulie 2020 certificatele de voluntariat, după un an de activităţi interesante şi cu impact în comunitate!

Ei au activat pe parcursul anului 2019 în domeniile: cultură şi evenimente publice, asistenţă socială şi activităţi educative, participând la promovarea, organizarea şi desfăşurarea acestora.

Municipiul Câmpia Turzii susţine voluntariatul, ca metodă recunoscută prin care cetăţenii pot participa activ la activităţi în comunitate. Voluntariatul este o resursă de dezvoltare a bunăstării şi solidarităţii sociale, a educaţiei şi formării profesionale a membrilor comunităţii.

Și tu vrei să fii voluntar? Contactează-ne, la telefon: 0264-368002 sau pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Direcția Relații cu Comunitatea

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate