fbpx

turdanews vot

Scrie un comentariu

ctvu proiect

Au început lucrările la proiectul european în valoare de circa 3 milioane de euro, de la Colegiul Tehnic ”Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii, care constă în reabilitarea termică a unității de învățământ, îmbunătățirea infrastructurii educaționale, dar și modernizarea clădirii.

Este al dpoilea proiect de acest gen, realizat de administrația din Câmpia Turzii, după ce un proiect similar a existat și la Liceul Teoretic ”Pavel Dan”.

Primarul Dorin Lojigan a declarat că la acest liceu, iarna se plăteau facturi la gaz de circa 90.000 de lei, pentru că această clădire nu a fost niciodată modernizată. Până la semnarea proiectului, cel mai dificil lucru a fost întabularea proprietății liceului, acțiune fără de care nu se putea obține nicio finanțare.

Directorul CTVU Câmpia Turzii, Dorina Bozdog, a declarat că școala nu a fost reabilitată niciodată din anul 1970, cu lucrări de reparații capitale, iar din acest motiv se consideră extrem de fericită că și-a îndeplinit visul, în calitate de conducător al unității de învățământ. În urma acestor investiții, cheltuielile cu încălzirea s-ar putea reduce cu circa 60%.

Proiectul se va finaliza în luna martie a anului viitor. Lucrările se vor derula fără afectarea cursurilor, elevii putând fi relocați în funcție de avansarea lucrărilor.

Vezi mai jos detaliile oferite în cadrul conferinței de presă:

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate