fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

dorin lojigan mesaj

Dragi elevi, părinți și profesori! A venit momentul concluziilor și a epilogului pentru anul școlar 2019-2020, un an caracterizat de obstacole, schimbare, pe alocuri – teamă și nevoia de adaptare la nou.

După cum știți, semestrul doi a fost aproape inexistent, cursurile desfășurându-se online, din cauza problemei sanitare cu care se confruntă întreaga lume. Totuși, acest impediment nu i-a oprit pe elevii sârguincioși să continue cursa spre cunoaștere, iar pentru acest lucru îi felicit. Felicitări sincere doresc să transmit și cadrelor didactice care, pentru a le oferi elevilor taina cunoașterii și a învățăturii, au apelat la sisteme noi – la rețele de socializare și au continuat munca, dedicându-și timpul și eforturile în beneficiul generațiilor de elevi.

Nu a fost ușor, însă administrația locală de la Câmpia Turzii a fost, este și va fi un partener de încredere pentru mediul de învățământ și – așa cum spuneam în luna martie – împreună putem trece peste orice obstacol.

Elevilor din clasele terminale de gimnaziu și liceu le urez baftă la Testările Naționale și Examenul de Bacalaureat, iar celorlalți elevi, părinți și profesori le transmit vacanță plăcută, cu speranța că ne vom revedea, sănătoși și fericiți, la festivitatea de deschidere a anului școlar viitor!

Dorin Nicolae LOJIGAN,

Primarul Municipiului Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate