fbpx

BANNER vezeteu

2 Comentarii

edu elite 10iulie

strada 22decembrie

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a anunțat că s-a deschis circulația pe strada 22 Decembrie 1989, după ce a fost necesară închiderea pe o porțiune, pentru modernizare/asfaltare.

”Lucrările de modernizare continuă și avansăm semnificativ. Vă reamintim că pe această arteră lucrează în paralel mai mulți antreprenori, fiind în derulare și lucrări complexe ale Companiei de Apă Arieș.

De asemenea, toate cablurile au fost introduse în subteran și vechii stâlpi au fost înlăturați.

Pe toată strada funcționează acum un sistem de iluminat nou și modern, cu lămpi de tip led.

În continuarea acestei porțiuni din imagini, carosabilul va fi lărgit la 4 benzi de circulație.”, a anunțat primarul Cristian Matei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 09:38 10.06.2020
  Ma bucur ca se întâmplă, dar de ce trebuie sa existe doar 2 benzi în detrimentul unor trotuare largi de 2 m pe bucată? In zona industrială nu se fac plimbări pe jos. Proiectantul drumului este pe dinafară total.
  Probabil este unul și același cu proiectantul modificărilor de pe E60 Tureni, Feleacu si Valcele.
  Locuitorii zonei proaspăt amenajate sper ca vor aprecia efortul si vor deveni mai civilizați si vor păstra curățenia. In Poiana, au dat mărgăritare porcilor! Mizeria te sufocă!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  asd · 15:22 10.06.2020
  Dupa atata timp cat a fost blocata aceasta strada te asteptai sa arate cat de cat decent, dar arata chiar mai rau decat inainte de inchidere. Pana sa arate ca in pozele aratate va mai trece un secol.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator