fbpx

BANNER vezeteu

4 Comentarii

edu elite 10iulie

102581889 3180798895285320 415838016339181568 n

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat faptul că s-au început lucrările la ”cel mai ambițios proiecte de supraveghere video din zonă”, respectiv implementarea unui sistem unic de supraveghere video în municipiu, cu tehnologia inteligentă de ultimă generație.

”Am început lucrările la cel mai ambițios proiect de supraveghere video din zonă, și anume: implementarea unui sistem unic de supraveghere video în municipiul nostru, cu tehnologia inteligentă de ultimă generație.

Prin intermediul acestei rețele de camere vom asigura un nivel sporit de protecție și ordine publică la Câmpia Turzii, punând accent totodată pe pastrarea curățeniei, inclusiv la punctele de colectare a deșeurilor, dar și pe menținerea bunurilor orașului nostru în parametrii optimi. 

De asemenea, vom avea posibilitatea detectării incendiilor, a accidentelor rutiere și a altor pericole, precum: circulația autoturismelor cu viteză mărită sau pe sensul opus, a actelor de vandalism etc.

Cele 96 de camere de supraveghere de mare rezoluție vor fi dispuse în toate zonele cu potențial criminogen sporit, fiind conectate între ele, dar și cu dispeceratul prin fibră optică.

Toate aceste caracteristici vor contribui la generarea unui ambient sigur și armonios în Câmpia Turzii, pentru noi toți.”, a anunțat primarul Dorin Lojigan.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Pensionar · 06:14 06.06.2020
  Dragi concetateni, mare grija cum treceti strada , daca incalcati vreo lege si dupa luni bune primiti amenda acasa, gratie acestor camere....Si uite asa orasul nostru aduna date despre cetateni...Unde ajung aceste date si cine le "citeste"? Multumim domn primar ca spionati "legal" orasul! Multumim din suflet partidului....
 • Acest comentariu este nepublicat.
  AS-D · 08:36 06.06.2020
  Se implineste, prin voia primarului, dorinta securitatii de a supraveghea tot ce misca! Intr-un oras in care criminalitatea e mult sub media pe tara, se cheltuiesc milioane pentru dorin-ta primarului de a supraveghea populatia, dar mai ales opozitia, de a gasi situatii pentru a compromite membrii opozitiei si pentru a-i santaja.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Belgu · 14:14 06.06.2020
  Nu înțeleg de ce sunteți împotriva cine respecta legea nu are nimic de pierdut dimpotrivă
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 22:45 06.06.2020
  Am o intrebare : și dl. primar va avea acces la camere de pe telefonul sau? Ca colegul de la Turda? Scuzați cacofonia!
  Atenție sporita cand va plimbați amantele/amanții, primaria va știi, muahahahaha
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate