fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

dorin lojigan

Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a,

După unul dintre cei mai atipici ani școlari din istoria recentă a României, în care – practic – semestrul doi nu a existat pentru voi, a venit momentul să vă despărțiți de gimnaziu, respectiv de liceu și să treceți într-o nouă etapă a maturizării voastre.

Odată cu aceste momente, vin și emoțiile examenelor, care vă vor determina – în mare parte – viitorul.

Înainte de a vă concentra asupra perioadei care urmează, vă invit să nu uitați de cea care a trecut și peste care, și voi, ați trecut cu brio!

Am avut stare de urgență, avem pandemie, avem școală on-line, iar voi – generațiile actuale – ați făcut ceea ce știți să faceți cel mai bine atunci când apare ceva nou, v-ați adaptat.

Astfel, v-ați demonstrat încă odată inteligența aparte de care dispuneți, dar și capacitatea de a trece peste orice obstacol, atât din punct de vedere social, cât și educativ.

Pregătiți-vă temeinic pentru Testările Naționale, respectiv pentru Bacalaureat și considerați că sunteți o generație „premier” a României – cea care va trece de testări și de bac, chiar dacă a pierdut un semestru de școală!

Sunt convins că veți reuși asta, pentru că am văzut ce puteți, atunci când sunteți motivați și aveți un scop bine definit, iar acum – acel scop – este VIITORUL VOSTRU!

SUCCES!

Dorin Nicolae LOJIGAN
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate