fbpx
Scrie un comentariu

101768498 3300112646674869 367675829334835200 o

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Copilului, în care a făcut referire la faptul că în acest an administrația locală nu a putut sărbători cum se cuvine acest eveniment, din cauza pandemiei.

”Cele mai de preț comori pe care le avem în viață sunt copiii și nepoții. Ei ne învață cu adevărat ce înseamnă dragostea, bucuria și puritatea. Toți dintre noi am fost mai întâi copii și e bine să păstrăm în sufletele noastre acest spirit atât de curat și de frumos al copilăriei! 

Din păcate, în acest an nu putem celebra Sărbătoarea Copilăriei așa cum obișnuiam și ne pare rău că acest context nu ne-a permis să le oferim celor mici bucuriile și surprizele pe care le merită. Dar, alături de o echipă frumoasă de voluntari, am pregătit totuși o mică surpriză copiilor în Parcul Central, unde au fost desenate mici joculețe pe asfalt.

Vă doresc o zi de 1 iunie plină de zâmbete, alături de toți îngerașii pe care îi aveți în preajmă!”, a transmis primarul Cristian Matei.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator