fbpx

Untitled design High Quality 13

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

3 Comentarii

Primaria Turda

Primăria Municipiului Turda a reacționat față de incidentul ce a avut loc ieri la Cimitirul Eroilor din Turda.

„Primăria Municipiului Turda nu a avut nicio implicare în organizarea acestei acțiuni. Primarul a participat la o altă acțiune în centrul orașului, la monumentul Eroilor din fața Catedralei Ortodoxe, unde a depus o coroană la invitația celor de la Garnizoana Turda.

Nu știm ce s-a întâmplat la Cimitirul Eroilor, deoarece noi nu am fost prezenți acolo. Nimeni din cadrul Primăriei nu a participat la comemorarea de la Cimitirul Eroilor, motiv pentru care rugăm jurnaliștii să relateze corect despre modul în care s-a derulat această acțiune. Primarul Municipiului Turda NU a fost prezent în Cimitirul Eroilor, edilul NU a depus coroana la monumentul eroilor sovietici.” este mesajul transmis de reprezentanții Primăriei Turda.

Citește și: 

https://turdanews.net/articole/actualitate/69095-reprezentantii-armatei-facuti-cu-ou-si-cu-otet-pentru-ca-au-depus-coroane-si-onor-la-monumentul-sovietic-de-ziua-eroilor.html

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Seicaru · 17:24 30.05.2020
  Da nu ati participat, da acuma ce sa ziceti, dati inapoi. De ce nu ii puneti pe desteptii aia de la muzeu sa va faca un instructaj, ca si asa iau salar degeaba, numa mananca mici toata ziua. Sa va faca o schita, ca altfel la Ziua Armatei o sa ii omagiati pe hortisti.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ani · 13:58 31.05.2020
  @Seicaru Bine zis!!!! Felicitari!!! Primaria, din comoditate se duce(reprezentanții primariei) in fata Catedralei și pun o coroană de flori. Dacă se duceau în Cimitirul Eroilor(dacă avem un Cimitir al Eroilor în oras acolo se fac comemorările) sunt sigură ca se evita GAFA mediatizată in presa națională!! Stiți expresia- victime colaterale----primaria in acest caz este vinovată într-o anumită măsură- degeaba se trage acum pe c..r!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorin · 12:46 03.06.2020
  Pai sunt vinovati fiindca nu le pasa de nimic. Se dau patrioti ca vin alegeri si in rest, omagiaza si pe sovietici, numa banii sa le iasa!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate