fbpx

Icon Scrie un comentariu

mesaj PL CT

Ziua de cinstire a Sfinților Împărați, Constantin și Elena, coincide cu Ziua Poliției Locale.

Astăzi îi cinstim pe colegii noștri în uniformă neagră, care își aduc beneficiul la bunul mers al comunităților locale, aflându-se în prima linie a luptei cu faptele antisociale și actele de delicvență.

Poliția Locală a Municipiului Câmpia Turzii reprezintă una dintre cele mai de încredere instituții din orașul nostru, iar acest lucru reiese din profesionalismul și eficiența cu care lucrătorii de poliție locală își exercită atribuțiile de serviciu în fiecare zi.

Perioada de stare de urgență, care a fost decretată pe teritoriul României, în perioada 14 martie – 15 mai 2020 a reprezentat o provocare pe care Poliția Locală a trecut-o cu brio, angajații noștri aflându-se la datorie, alături de Poliție, Jandarmerie și Armată, pentru asigurarea respectării măsurilor impuse de lege.

În calitate de primar al Municipiului Câmpia Turzii am susținut și susțin activitatea și înzestrarea Poliției Locale, instituție pe care o consider DE BAZĂ pentru dezvoltarea locală și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

De ziua lor, transmit un mesaj de felicitare și apreciere tuturor lucrătorilor de poliție locală din Câmpia Turzii precum și din întreaga țară.

Doamnelor, domnilor, ați fost și sunteți la înălțime! Felicitări! transmite primarul Dorin Lojigan

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator