fbpx

 
 
Scrie un comentariu

veterani

Consiliul Local Turda a aprobat acordarea unor beneficii sociale pentru veteranii de război cu ocazia Zilei Veteranilor de Război.

Suma a fost stabilită la 1000 de lei/veteran. La nivelul localității mai există 4 veterani de război: Borteș Teodor, Giurgiu Ioan, Nemeș Emil Otto și Popa Vasile Avram. Și în anii precedenți s-au acordat astfel de ajutoare financiare veteranilor de război.

”Autorităţile administraţiei publice locale din Municipiul Turda au manifestat întotdeauna preocupări reale pentru aceste categorii de cetăţeni care se afla in dificultate din cauza vârstei înaintate sau a stării de sănătate, pentru asigurarea unui trai decent, respect şi recunoştinţa ce li se cuvine.

Astfel, la nivelul Municipiului Turda sunt derulate programe al căror obiectiv este sa contribuie, prin intermediul serviciilor sociale oferite, la imbunatatire a calitatii vieţii persoanelor vârstnice, prin crearea condiţiilor necesare atingerii unui anumit grad de autonomie si prin prevenirea marginalizarii si excluderii sociale.

Sprijinul acordat de către autoritatea locala persoanelor vârstnice se concretizează prin oferirea de servicii socio-medicale si acordarea de facilitaţi prin beneficii sociale, in conformitate cu legislaţia in vigoare.”, a precizat primarul Cristian Matei, inițiatorul acestui proiect.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate