fbpx

Icon Scrie un comentariu

pescari la3lacuri

Complexul de Agrement ”La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii, aflat în administrarea Primăriei, s-a deschis după încheierea situației de urgență, astfel că pescarii au luat cu asalt locația, care este întreținută în cele mai optime condiții.

”Luna mai este recunoscută, în mod oficial, drept luna de începere a sezonului de pescuit sportiv.

Pornind de la această premisă, administrația complexului a realizat o nouă populare cu pește, pentru ca unitatea să fie pregătită, din toate punctele de vedere, pentru afluxul de pescari sportivi și amatori din perioada următoare.

Desigur, activitățile care pot fi desfășurate la Complex nu țin doar de pescuit, acesta fiind un loc de picnic și promenadă pentru întreaga familie.

Practic, toți cetățenii din oraș care vor să se relaxeze în aer liber, sau vor să practice sporturi individuale au această posibilitate.

Pentru a preveni evenimentele neplăcute, a fost efectuată si acțiunea de dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor.”, a anunțat administrația locală, zilele trecute.

”Complexul de agrement "TREI LACURI" - multă muncă dar și rezultate pe măsură”, a spus primarul Dorin Lojigan, ca o concluzie a filmulețului de mai jos, pus pe contul său de Facebook.

”Nici nu au trecut 24 de ore de când am deschis și mă simt extraordinar. Eu atâta fericire pe fața pescarilor nu am văzut de mult timp, însă cel mai bucuros sunt pentru că au înțeles în sfârșit că regulile sunt reguli și sezonul lung.”, a spus ieri administratorul zonei de agrement La Trei Lacuri, Marian Lechințan, pe pagina sa de Facebook.

Complexul de agrement ”La Trei Lacuri” se va transforma spectaculos, cu ajutorul unui proiect european, care a fost semnat în acest an. Valoarea totală a investiției se ridică la circa 7 milioane de euro. Cu ajutorul investiției, obiectivul nu va fi doar unul de agrement, ci se va transforma într-un potențial obiectiv turistic!

Vezi mai jos o randare video a modului în care va arăta acest proiect, la finalizare.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator