fbpx

Icon 2 Comentarii

trei lacuri

Luna mai este recunoscută, în mod oficial, drept luna de începere a sezonului de pescuit sportiv.

Pornind de la această premisă, administrația complexului a realizat o nouă populare cu pește, pentru ca unitatea să fie pregătită, din toate punctele de vedere, pentru afluxul de pescari sportivi și amatori din perioada următoare.

Astfel, începând de astăzi,15 mai 2020, iubitorii pescuitului vor putea face rezervări pentru o sesiune de relaxare și capturi, pe lacurile din complex.

Desigur, activitățile care pot fi desfășurate la Complex nu țin doar de pescuit, acesta fiind un loc de picnic și promenadă pentru întreaga familie.

Practic, toți cetățenii din oraș care vor să se relaxeze în aer liber, sau vor să practice sporturi individuale au această posibilitate.

Pentru a preveni evenimentele neplăcute, a fost efectuată si acțiunea de dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor.

Fac, din nou, apel la cetățenii care vor veni la Complexul de Agrement "La trei lacuri" să respecte regulile de igienă și distanțarea socială, să nu practice sporturi de echipă și să aibă o atitudine civică responsabilă pe toată durata șederii la complex. Haideți să facem din această relaxare în natură o experiență placută pentru noi și pentru cei din jurul nostru.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Marius M · 12:19 15.05.2020
    Am fost de dimineata dar este inchis.Am inteles ca va fi deschis doar la noapte.Toate baltile din zona sunt dechise (Zau ,Iernut,Ludus),la noi se face mult tam tam pentru nimic .Sunt curios cine are rezervare la pescuit la noapte?
  • Acest comentariu este nepublicat.
    alin · 22:43 15.05.2020
    mda...mare realizare. Exact ce lipseste in oras. Sau ce ne miram, chiar si domnului ministru i se pare important pescuitul cu familia. Ma gandesc ca urmeaza pasul 2 la relaxare, deschiderea Zilelor orasului. Apoi shaormeriile, terasele cu servire la trotuar si vata pe bat. Despre firmele care produc, nu zice nimeni nimic
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator