fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

parc ct

Începând cu data de 15 mai 2020, starea de urgență va fi ridicată, fiind permise ieșirile în aer liber, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a pregătit parcurile pentru a-i primi pe cetățeni într-un mediu curat și prietenos.

Atât Parcul Municipal „Berc”, cât și Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” au fost toaletate și igienizate, astfel încât cetățenii care vor dori să-și petreacă timpul liber în natură să aibă această posibilitate.

Desigur, ridicarea restricțiilor va fi însoțită de o serie de obligații pe care cetățenii vor fi nevoiți să le respecte. Astfel, dacă ieșiți în parcuri, vă rugăm să mențineți măsurile de distanțare socială obligatorii, respectiv păstrarea unei distanțe de 1,5 metri între dumneavoastră.

Părculețele dintre blocuri și locurile de joacă pentru copii rămân închise și după data de 15 mai 2020, astfel că – până la o informare ulterioară – îi îndemnăm pe părinți să evite locurile de joacă dintre blocuri și să aleagă fie Parcul Municipal „Berc”, fie Complexul de Agrement „La Trei Lacuri”.

„Având în vedere responsabilitatea de care ați dat dovadă în aceste două luni de stare de urgență, am încredere – dragi cetățeni – că veți respecta măsurile de distanțare socială și veți evita o nouă izbucnire a cazurilor de Covid-19 în municipiul nostru. Depinde doar de noi, prin respectarea măsurilor impuse de autorități, să prevenim o eventuală reapariție a cazurilor de infecție cu noul coronavirus, iar o atitudine proactivă a dumneavoastră va evita impunerea de noi măsuri restrictive în viitor.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate