fbpx

 
 
Scrie un comentariu

96703159 3115720161793194 7181837277767663616 n

Primarul Dorin Lojigan a anunțat că la nivelul Câmpiei Turzii se vor crea 33 de noi locuri de casă pentru tineri, în zona cartierului Șarât.

”Municipiul nostru, la fel ca multe orașe mici din România, se confruntă cu un fenomen nedorit – acela al plecării tinerilor, pentru a se stabili în reședințe de județ, în centre universitare sau în orașe cu un puternic spectru de activități.
După rezonarea municipiului, din anul 2017, care a generat atragerea de investitori în Parcul Industrial, Zona Industrială Reif și incinta fostului Combinat Metalurgic, și implicit, noi locuri de muncă, continuăm demersurile în vederea asigurării facilităților pentru ca tinerii Câmpiei Turzii să rămână sau să se întoarcă acasă.

Astăzi, 11 mai 2020, am avut o ședință de analiză, a Planului urbanistic zonal, cu destinația de noi locuri de casă, în cadrul căreia am stabilit modalitatea de parcare pentru 33 de noi locuri de casă pentru tinerii din Câmpia Turzii.

Acestea sunt localizate în cartierul Șarât, în zona străzilor Tudor Arghezi, Petofi Șandor și Ionel Floașiu.

Pentru a se înscrie pentru obținerea unuia dintre cele 33 de locuri de casă, cetățenii municipiului trebuie să aibă vârsta între 18 și 35 de ani și să nu fi deținut o locuință, în trecut.

Depunerea dosarelor în acest sens se poate face la Registratura instituției de îndată ce PUZ-ul va fi aprobat în Consiliul Local, aspect pe care îl vom aduce la cunoștința tuturor, atât prin intermediul mass-media, cât și pe site-ul Primăriei.

De la preluarea mandatului de primar și până acum au fost atribuite alte 64 de locuri de casă pentru tinerii din Câmpia Turzii.”, a spus primarul Dorin Lojigan.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate