fbpx

Icon 4 Comentarii

dorin lojigan ct

Primarul Dorin Lojigan este îngrijorat de faptul că în perioada următoare ar putea apare o explozie a cazurilor de infecții cu COVID-19, atât pe plan local, cât și pe plan național.

„Mă aștept ca, în perioada următoare, să apară o EXPLOZIE  cazurilor de infecții cu Covid-19 în Câmpia Turzii și, totodată, la nivel național. De ce spun asta? Pentru că, odată cu decizia Curții Constituționale de anulare a amenzilor date pe perioada stării de urgență, oamenii au început să NU MAI RESPECTE distanțarea socială, SĂ NU MAI RESPECTE PREVEDERILE ORDONANȚELOR MILITARE și, efectiv, să nu mai asculte ce le spun autoritățile.”, a declarat Dorin Lojigan pentru RefleqtMedia.

Autoritățile centrale au anunțat unele măsuri de relaxare după data de 15 mai, chiar dacă în prezent încă nu s-a înregistrat o scădere semnificativă a numărului de cazuri de infecții la nivel național.

Pe de altă parte, Curtea Constituțională a dat peste cap măsurile de autoritate, după ce a stabilit că amenzile aplicate sunt neconstituționale.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorel12 · 09:20 09.05.2020
  Deci vina e a CCR, nu a PNL că a făcut ordonanțe militare și amenzi neconstituționale. Voi că partid sunteți de vina. Nu ați putut angaja niste avocați calumea sa va ajute la întocmirea ordonanțelor și a contravențiilor, din banii aia care îi ia PNL lunar de la stat, banii aia de care vorbește PMP și Adrian Nap? Sunteți penibili că partid national, nu ca partid local.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorel12 · 09:23 09.05.2020
  Eu cred că și asta, ați făcut-o intenționat, sa blocați instanțele de judecată, și când zic că ați făcut-o, mă refer la Iohannis, Orban și maniVela. Scopul: sa nu se poată judeca adevăratele tunuri date în timpul stării de urgență.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mazare.V · 11:04 09.05.2020
  De unde stie primaru' ca o sa fie o "explozie" de cazuri? Este cumva doctor specialist in virologie sau este "sfatutit" sa imprastie mai departe frica printre oi? Ce privire "frumoasa" are primaru' in foto!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Pensionarul · 11:45 10.05.2020
  "Ciobanului" nu i place cand oile nu se supun ordinelor! Ce se mai bucura in aceste zile "organele de ordine" cand circula cu girofaru pornit si se cred stapanii orasului....
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator