fbpx

Icon Scrie un comentariu

ajutoare romi

În aceste zile de criză fără precedent, este nevoie să îi protejăm pe cei deja vulnerabili. Categoriile cele mai afectate de măsurile de prevenire a COVID 19 sunt familiile care locuiesc în comunitățile sărace de la periferia municipiului.

Limitarea circulației a redus foarte mult veniturile acestor familii care trăiau din munci ocazionale, ceea ce îi pune în imposibilitatea asigurării celor necesare traiului zilnic.

În ajutorul acestor comunități din orașul nostru a venit Societatea Națională de Cruce Roșie, Filiala Cluj la care Municipiul Câmpia Turzii este membru.

Astfel echipele Primăriei Municipiului Câmpia Turzii și ale Societății Naționale de Cruce Roșie au distribuit 86 pachete cu alimente de bază unui număr de 46 de familii care însumează 195 de persoane din care 73 copii.

„Fiecare cetățean al municipiului nostru contează, în egală măsură, pentru noi, iar suportul primit de la Crucea Roșie a reprezentat prilejul perfect pentru a-i ajuta pe cetățenii mai puțin norocoși. Distribuirea pachetelor cu alimente de bază a fost primită cu entuziasm și recunoștință de către cetățeni.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator