fbpx

Icon Scrie un comentariu

nunta 1

În cadrul ședinței ordinare de joi de la Câmpia Turzii printre altele s-a discutat despre menținerea impozitelor și taxelor locale de anul viitor la nivelul celor din 2016.

Având în vedere strategia administrativă ghidată spre beneficiul cetățenilor și al antreprenorilor, pe care o aplicăm începând cu anul 2016, pentru al patrulea an consecutiv, taxele și impozitele din Câmpia Turzii, aferente persoanelor fizice și juridice, rămân la aceeași valoare din anii precedenți. Singura indexare a acestora este în conformitate cu nivelul inflației, așa cum prevede legea” arată municipalitatea.

Cu această ocazie taxa privind încheierea de căsătorii pentru anul 2021 a fost eliminată

Administrația locală condusă de primarul Dorin Lojigan a luat decizia eliminării taxei privind încheierea de căsătorii pentru anul următor.

Dacă până acum taxa privind căsătoria sâmbătă și duminică era în valoare de 200 lei, din anul 2021, această taxă dispare. De asemenea, taxa din timpul săptămânii, privind căsătoria a fost eliminată.

Între timp, raportându-ne la momentul actual, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a răspuns, joi, pe pagina de Facebook, mai multor întrebări ale românilor. Mulți dintre cei care i-au scris lui Vela au vrut să știe în ce condiții se pot organiza nunți după data de 15 mai.

Cu privire la nunți, ele se pot organiza și acum. Vă puteți căsători în pace și în liniște, dar într-un număr restrâns de persoane, de 8 persoane, până în 15 mai.

 

În funcție de cum evoluează situația epidemiologică, după 15 mai vom lua o decizie în cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență vizavi de numărul de persoane care pot participa la evenimente personale, gen nuntă.

 

Câți și cum va fi o analiză absolut științifică, făcută de către epidemiologi și infecționiști, analiză care va fi ulterior evaluată în Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

 

Ca să ajungem într-o fază optimistă în care să putem mări de la 8 la un alt număr trebuie ca până în 15 mai să fim foarte conștiincioși, să respectăm prevederile ordonanțelor, să respectăm distanțarea socială, să aplicăm toate condițiile de igienă personală, să purtăm mască, mănuși dacă este cazul, să evităm locurile aglomerate.

 

Dacă toate acestea se respectă, cu siguranță în 14 mai putem avea o analiză optimistă. Așadar, acest răspuns nu este la mine, cheia este la fiecare dintre noi. Depinde de comportamentul nostru și de ceea ce mai răbdăm un pic, două săptămâni”, a spus ministrul de interne.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator