fbpx

 
 
Scrie un comentariu

cl ct salapalat

Joi va avea loc o premieră la Câmpia Turzii, cu ajutorul tehnologiei moderne se va desfășura o ședință a forului deliberativ online.

În plină pandemie aleșii locali se vor întruni, joi 30 aprilie, de la ora 13 online pentru a dezbate subiectele aflate pe ordinea de zi.

Prima ședință de acest fel a avut loc la Turda în luna martie. Turda fiind al doilea municipiu din județ, după Cluj-Napoca, care a recurs la procedura desfășurării ședinței de Consiliu Local în sistem online, pentru a proteja participanții la ședință, din cauza situației actuale. Totodată, a fost o premieră pentru Turda, în ceea ce privește desfășurarea unei ședințe în acest mod.

La Câmpia Turzii sunt 8 proiecte aflate în dezbatere, acestea fac referire la stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2021, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii;  aprobarea Organigramei, a Statului de funcții și a numărului de personal ale Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Câmpia Turzii şi ale serviciilor publice de interes local; aprobare a Organigramei şi a Statului de funcții ale Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii;  ,,Etajare clădire birouri și locuințe, str. Laminoriștilor, nr. 31, în municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj” la limita de proprietate a imobilului situat în Câmpia Turzii, str. Laminoriștilor, nr. 29.

Vezi și: Ședință de consiliu la Câmpia Turzii, joi, 30 aprilie

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate