fbpx

 
 
2 Comentarii

94386737 3205380062814795 7292940389428756480 o

Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Turda a fost redeschisă, toate saloanele fiind renovate și igienizate. Lucrările au fost realizate în timp record, iar condițiile de spitalizare oferite pacienților sunt mult îmbunătățite.

”Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal a fost redeschisă. Toate saloanele au fost renovate și igienizate. Lucrările au fost realizate în timp record și sperăm ca viitorii pacienți să beneficieze de un confort sporit. 

Lucrările au fost realizate cu fondurile alocate de către Primărie și Consiliul Local. De asemenea, Primăria a donat mobilierul necesar pentru dotarea secției. Mulțumim tuturor celor care au lucrat la renovarea secției într-un timp record, respectiv firmei Hemely Construct și Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Turda Central condusă de pastorul Ilyes Marton.”, a anunțat primarul Cristian Matei. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Carmen Pop · 13:50 25.04.2020
  Wow ce mare realizare! Păi nu era normal să fie deschisă mai ales acum în perioada pandemiei? Unde s-a mai auzit ca un spital cum este la Turda să nu aibă o secție de infecțioase activă în această perioadă? Vedeți de ce dăm toți fuga la Cluj?! Unde s-a mai auzit ca un spital cu „pretenții” cum este al nostru că nu poate face teste COVID? De ce nu avem la Turda epidemiolog?! Întrebările pot continua. Deci nu e cazul să ne lăudăm când avem grave lacune în sistem!
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 13:55 25.04.2020
   Întrucât aveți unele carențe informaționale, îmi permit să vă fac unele precizări:
   - Secția a fost închisă în urma unei dispoziții a DSP Cluj, după ce s-a descoperit primul caz de pacient cu COVID-19 la Turda (care a fost internat în această secție, până s-a venit confirmarea pozitivă .
   - Cu această ocazie, autoritățile locale au luat decizia de renovare a locației, având în vedere că nu erau condiții similare celor din Spital (este un corp de clădire separat).
   - Spitalul Turda nu face teste COVID-19 și nici nu este inclus, în acest moment, în rândul spitalelor care găzduiesc pacienți cu COVID-19. Nu este o decizie a Spitalului, ci o decizie de organizare la nivel național, în sistemul medical (doar la Cluj-Napoca se fac teste și tot acolo sunt și unitățile medicale pregătite pentru a găzdui pacienți COVID-19, cel puțin la acest moment).
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate