fbpx

Icon 3 Comentarii

ursuleanu

Consiliul Local este convocat, de îndată, pentru o ședință extraordinară în care se va lua în discuție și mandatarea consilierului Lucian Cordiș, în AGA de la SC API Turda SRL, pentru a aproba revocarea administratorului societății, Bogdan Ursuleanu. Revocarea implică și funcția de director.

În locul lui Bogdan Ursuleanu va fi numit Oprea Victor-Alexandru.

api 01

api 02

Decizia administrației locale are la bază sesizarea acționarului minoritar al SC API Turda SRL, respectiv SC Domeniul Public Turda SA, care a transmis o adresă către administrația locală. Practic, SC Domeniul Public Turda SA invocă faptul că administratorul Bogdan Ursuleanu a încălcat în repetate rânduri statutul Societății. 

api 03

Adresa transmisă de Domeniul Public Turda SA o puteți citi mai jos (parțial):

api 04

api 05

Istoria conflictului Bogdan Ursuleanu - Cristian Matei

Bogdan Ursuleanu este în conflict deschis cu primarul Cristian Matei. Ursuleanu a fost consilierul primarului turdean, însă în februarie 2020 a anunțat că relațiile dintre ei s-au rupt, anunțându-și poziționarea publică anti-Matei.

Bogdan Ursuleanu, fostul consilier personal al primarului Cristian Matei, a anunțat public că se poziționează ”în opoziție” cu actualul primar, solicitând public ”forțelor de opoziție” să se unească pentru a câștiga fotoliul de primar. Ursuleanu a vorbit despre o alianță PSD-USR-PLUS-ex-PNL-PMP. Ursuleanu a avut un atac dur la adresa edilului turdean, în momentul în care relațiile s-au rupt.

Citește și:

Fostul colaborator al primarului Cristian Matei, Bogdan Ursuleanu, mesaj dur la adresa edilului turdean!

Primarul Cristian Matei a spus, la acea vreme, că reacția lui Ursuleanu se datorează faptului că a refuzat să-i plătească niște datorii personale, cu care directorul API Turda SRL se confrunta și că acesta și-a demonstrat caracterul.

”Aceste probleme financiare grave cu care se confruntă domnul Ursuleanu reprezintă motivația acestor declarații și a acestei entorse de atitudine și comportament la adresa mea, a echipei mele și nu în ultimul rând a turdenilor, deoarece mi-a cerut mie să îi plătesc datoriile, iar eu am refuzat categoric! Ba mai mult, pentru această tentativă de șantaj, am luat decizia de a-l înlătura de la conducerea API, decizie care cu siguranță a dus la reacția pe care a avut-o astăzi, imediat după ce a aflat.

Bogdan Ursuleanu se descalifică prin această abordare, aruncând cu noroi în oamenii pe care i-a avut mai mulți ani alături și în echipa din care a făcut parte. Acest lucru dovedește caracterul pe care îl are și consider că fiecare cetățean poate discerne singur despre ce fel de om este vorba. Pentru mine a fost un șoc să constat că un membru al echipei mele s-a dovedit a fi un personaj toxic care își pune propriile interese în prim plan ceea ce eu, ca primar, nu pot să accept.

Alături de echipa mea vom continua să luptăm pentru acest oraș în interesul turdenilor, chiar dacă mai iese în cale câte un urs nervos.”, a spus primarul Cristian Matei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 13:25 08.04.2020
  Făcând o analiză logică, a faptelor, Ursuleanu, a fost bun ca director si administrator al API până când a mușcat mâna ce l-a hrănit. De ce? Pai dacă din 2017 pana in 2020 nu a convocat AGA, adică nu a respectat ceea ce trebuia sa facă, doar acum după 3 ani si un scandal cu primarul s-au trezit ca nu e bun? Politica asta e de kk! Ar trebui desființate partidele, totul sa fie condus de oameni competenți, bine plătiți astfel încât lucrurile sa meargă cum trebuie. Uitați-vă la criza COVID-19, cum e gestionata de politicieni... Jalnic.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Ani · 19:47 08.04.2020
   Perfect de acord, dar recunoaște-Deștept Matei, scoate castanele cu mâna pocăitului, că de- este alesul Domnului.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altruist · 15:35 08.04.2020
  In ce societate traim , saracul copil violat de tatal lui , filmat , pus pe net , nu se putea apara l-a obligat sa faca asta , oribil
  Unde esti tu Doamne ?

  aaa ......, scuze articolul cu copilul violat era mai sus cu doua etaje , continuam cu acest articol

  In ce societate traim , saracul consilier lache ( scuze ursu-lache ) agresat de stapanul lui , filmat , pus in media , nu se putea apara , l-a obligat sa fure ,a furat , cand nu se mai puteau fura atat de mult lache il ataca pe primul -lache
  Unde esti tu LACHEVID-19 ?
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator