m install
petlinii
nello construct

În această săptămână, Primăria Câmpia Turzii a achiziționat 1000 de măști de protecție

floris

Acestea au fost distribuite către acele instituții care, în timpul acestei pandemii de coronavirus, continuă munca pentru dezvoltarea Câmpiei Turzii, încercând astfel să continue ceea ce s-a inceput in municipiu cu mult înaintea acestei crize.

Au fost distribuite măști de protecție pentru angajații de la Poliția municipiului Câmpia Turzii, Baza 71 Aeriană, Poliția Locală, Centrul pentru Seniori „Respect”, Direcția de Asistență Socială, Serviciul Impozite si Taxe Locale, Serviciul Administrația Pieței, Serviciul Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor, Domeniul Public, Compania de Salubritate dar și echipei de voluntari aparținând Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

Consider acest gest unul de normalitate și, totodată, o dovadă de sprijin și colaborare cu partenerii instituțiilor noastre.” Dorin LOJIGAN, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Câmpia Turzii va continua să se dezvolte și după această pandemie, iar partenerii enumerați mai sus muncesc în linia întâi, înfruntând pericolul și asigurând premisele acestei dezvoltări.

„Sunt convins că solidaritatea ne va ajuta să trecem cu bine peste aceste probleme.
Uniti VOM REUȘI!” sunt cuvintele pline de încredere si optimism ale lui Dorin LOJIGAN

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda