fbpx

Icon 1 Comentariu

masti protectie

Acestea au fost distribuite către acele instituții care, în timpul acestei pandemii de coronavirus, continuă munca pentru dezvoltarea Câmpiei Turzii, încercând astfel să continue ceea ce s-a inceput in municipiu cu mult înaintea acestei crize.

Au fost distribuite măști de protecție pentru angajații de la Poliția municipiului Câmpia Turzii, Baza 71 Aeriană, Poliția Locală, Centrul pentru Seniori „Respect”, Direcția de Asistență Socială, Serviciul Impozite si Taxe Locale, Serviciul Administrația Pieței, Serviciul Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor, Domeniul Public, Compania de Salubritate dar și echipei de voluntari aparținând Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

Consider acest gest unul de normalitate și, totodată, o dovadă de sprijin și colaborare cu partenerii instituțiilor noastre.” Dorin LOJIGAN, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Câmpia Turzii va continua să se dezvolte și după această pandemie, iar partenerii enumerați mai sus muncesc în linia întâi, înfruntând pericolul și asigurând premisele acestei dezvoltări.

„Sunt convins că solidaritatea ne va ajuta să trecem cu bine peste aceste probleme.
Uniti VOM REUȘI!” sunt cuvintele pline de încredere si optimism ale lui Dorin LOJIGAN

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    maties ioan · 15:03 06.04.2020
    ....doar cei din cadrul primariei, politia, compania de apa si salubritatea sunt locuitori ai acestui oras ?

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator