fbpx

Icon Scrie un comentariu

tup corona

În cadrul ședinței extraordinare de consiliu de la Turda de joi, s-a discutat printre altele și despre abonamentele emise de Societatea de Transport Urban Public Turda.

Conform noilor reglementări turdenii vor beneficia de prelungirea automată a valabilității titlurilor de călătorie pentru toate categoriile de pasageri care beneficiază de gratuități și reduceri la transportul în comun, pe perioada stării de urgență.

Această măsură este necesară întrucât circulația persoanelor este permisă doar cu anumite excepții și în anumite intervale orare, iar aglomerarea de persoane este interzisă, în vederea evitării pe cât posibil a expunerii persoanelor vârstnice în această perioadă critică cu care ne confruntăm.

 

Menționăm că prelungirea intervine începând cu 1 aprilie 2020 și până la ridicarea prin Decret prezidențial a stării de urgență instituită pe teritoriul României.

După încetarea stării de urgență va urma o perioadă de 15 zile calendaristice, în care operatorul de transport va putea relua vizarea titlurilor de călătorie pentru categoriile de călători care fac obiectul prezentului proiect, evitând aglomerarea și precipitarea cetățenilor beneficiari” se arată în proiectul de hotărâre supus dezbaterii Consiliului Local Turda.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator