fbpx

Untitled design High Quality 13

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

ajutor social 

Direcția de Asistență Socială livrează zilnic alimente și medicamente persoanelor vârstnice, la solicitarea acestora. (livrarea este gratuită, iar produsele sunt achitate de către beneficiar la livrare).

De asemenea, au fost contactate toate persoanele cu vârsta peste 65 de ani din baza de date a Direcției de Asistență Socială (în jur de 1000 de persoane) pentru a fi informate cu privire la acest serviciu și pentru a afla care sunt nevoile lor. Am apelat și la asociațiile de proprietari pentru a ne ajuta să îi avem în evidență pe toți cei care ar putea avea nevoie de ajutorul nostru.

Vă reamintim că numerele de telefon ☎ 0264 317 137 (tasta 7) și 📞0738 772 225 sunt puse la dispoziția persoanelor vârstnice pentru a primi suport în cazul în care au nevoie.

Până acum, 60 de persoane vârstnice (fără susținători sau fără altă formă de ajutor) și 5 persoane autoizolate au beneficiat de serviciile DAS. Le-au fost livrate produse alimentare sau medicamente și au primit serviciile de care aveau nevoie.

În plus, Centrul de Îngrijiri la Domiciliu oferă servicii socio-medicale unui număr de aproximativ 100 de persoane vârstnice zilnic, prin personalul specializat: medic, asistente medicale, kinetoterapeuți, îngrijitori la domiciliu, asistent social și psiholog.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate