fbpx

Icon Scrie un comentariu

cl ct salapalat

După ce joi în premieră la Turda s-a desfășurat o ședință de consiliu online, iată că și la Câmpia Turzii forul deliberativ va apela la tehnologie.

Potrivit reprezentanților administrației locale se va merge pe sistem videoconferință, consilierilor locali li se vor pune la dispoziție dispozitivele electronice și vor putea vota direct de acasă pentru proiectele aflate pe ordinea de zi.

Reamintim că Turda este al doilea municipiu din județ, după Cluj-Napoca, care a recurs la procedura desfășurării ședinței de Consiliu Local în sistem online, pentru a proteja participanții la ședință, din cauza situației actuale.

„Ședința Consiliului Local de joi s-a desfășurat online! Din cauza situației actuale, pentru a proteja participanții la ședință, am luat decizia să reunim Consiliul Local în mod virtual. Cu ajutorul tehnologiei am reușit să votăm fără probleme proiectele de pe ordinea de zi, majoritatea fiind proiecte foarte importante pentru municipiul Turda” transmite primarul Matei Cristian.

În plus există și o prevedere legislativă care impune această măsură.

Pe durata stării de urgență autoritățile administrației publice centrale și locale vor lua măsuri pentru organizarea activității astfel încât să fie evitat, pe cât posibil, contactul direct între persoane, inclusiv prin utilizarea miljoacelor electronice de comunicare…”

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator