fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

cl turda online

Turda este al doilea municipiu din județ, după Cluj-Napoca, care a recurs la procedura desfășurării ședinței de Consiliu Local în sistem online, pentru a proteja participanții la ședință, din cauza situației actuale. Totodată, este o premieră pentru Turda, în ceea ce privește desfășurarea unei ședințe în acest mod.

”Ședința Consiliului Local de astăzi s-a desfășurat online! Din cauza situației actuale, pentru a proteja participanții la ședință, am luat decizia să reunim Consiliul Local în mod virtual. Cu ajutorul tehnologiei am reușit să votăm fără probleme proiectele de pe ordinea de zi, majoritatea fiind proiecte foarte importante pentru municipiul Turda.

Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate. Astfel, sumele pe care le-am anunțat ieri au fost direcționate către Spitalul Municipal Turda (600.000 de lei din fondul de urgență și 500.000 de lei de la Consiliul Județean). În total, cu suma alocată la începutul anului, la Spitalul Municipal au fost direcționate fonduri în valoare de 2.253.000 lei.”, a precizat primarul Cristian Matei.

Lista completă a proiectelor de hotărâre de pe ordinea de zi o găsiți aici: https://bit.ly/39m0XdI 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator