fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

dezinfectie ct

De azi, de la ora 15.00, a început activitatea de dezinfectare pe spațiul public din municipiul Câmpia Turzii. Dezinfecția trebuia să înceapă de la finele săptămânii trecute, însă a fost amânată, din cauza condițiilor meteo.

Procedura se înscrie în demersurile Primăriei Municipiului Câmpia Turzii de a limita răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus.

Operațiunea va fi efectuată de către echipele Companiei de Salubritate din Câmpia Turzii, societate acreditată de  Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), pentru astfel de lucrări și va consta în stropirea străzilor, aleilor și trotuarelor cu hipoclorit de sodiu – substanță a cărei concentrație utilizată ucide coronavirusul.

”Având în vedere mirosul înțepător pe care hipocloritul de sodiu îl emană în atmosferă, îi îndemnăm pe cetățeni ca, pe perioada nopții, să nu țină ușile și ferestrele deschise, pentru a evita eventualele neplăceri.

Totodată, vă rugăm să țineți animalele de companie și de curte în loc ferit, astfel încât să nu ingereze și să nu inspire particulele de hipoclorit de sodiu.

Operațiunile de dezinfecție sunt absolut necesare pentru a limita răspândirea noului coronavirus, având în vedere că, în conformitate cu informațiile prezentate de Organizația Mondială a Sănătății, acest virus rezistă până la 3 zile pe suprafețe.”, au transmis reprezentanții administrației locale.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator