fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

1 Comentariu

edu elite 10iulie

zilele orasului anulat

Primarul Cristian Matei a anunțat în cursul zilei de azi că Zilele Municipiului Turda, care erau programate în această vară, au fost ANULATE! La fel, orice alte evenimente de divertisment!

”De asemenea, așa cum am discutat cu echipa Primăriei anterior și ca urmare a situației cu care se confruntă România în acest moment din cauza pandemiei de COVID-19, toate evenimentele de divertisment din această vară vor fi anulate, iar fondurile vor fi redirecționate în funcție de necesități.”, a spus primarul Cristian Matei, care a anunțat și propunerea de înființare a unui fond de urgență pentru sprijinirea Spitalului.

PMP Turda a reacționat la acest anunț și a salutat decizia administrației locale.

”Salutăm decizia primarului Cristian Matei (...). Demersul nostru s-a concretizat printr-un sondaj online, în care turdenii și-au manifestat dorința. Cele 84,6% dintre răspunsuri, care au ales varianta ANULĂRII, au pus o presiune pe administrația locală de a lua o decizie în acest sens, decizie care a fost anunțată azi.
Link: https://bit.ly/3bo8hGZ

Vă mulțumim pentru că ați sprijinit demersul PMP Turda și astfel am reușit ca împreună să contribuim la ANULAREA Zilelor Municipiului Turda din acest an! Nu este victoria PMP Turda, este victoria voastră, a cetățenilor onești din Turda, care știți care trebuie să fie prioritățile Turzii!”, au transmis cei de la PMP Turda, pe pagina lor de Facebook.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate