m install
petlinii
nello construct

Zilele Turzii, ANULATE! Banii vor fi alocați unde e nevoie!

floris

Primarul Cristian Matei a anunțat în cursul zilei de azi că Zilele Municipiului Turda, care erau programate în această vară, au fost ANULATE! La fel, orice alte evenimente de divertisment!

”De asemenea, așa cum am discutat cu echipa Primăriei anterior și ca urmare a situației cu care se confruntă România în acest moment din cauza pandemiei de COVID-19, toate evenimentele de divertisment din această vară vor fi anulate, iar fondurile vor fi redirecționate în funcție de necesități.”, a spus primarul Cristian Matei, care a anunțat și propunerea de înființare a unui fond de urgență pentru sprijinirea Spitalului.

PMP Turda a reacționat la acest anunț și a salutat decizia administrației locale.

”Salutăm decizia primarului Cristian Matei (…). Demersul nostru s-a concretizat printr-un sondaj online, în care turdenii și-au manifestat dorința. Cele 84,6% dintre răspunsuri, care au ales varianta ANULĂRII, au pus o presiune pe administrația locală de a lua o decizie în acest sens, decizie care a fost anunțată azi.
Link: https://bit.ly/3bo8hGZ

Vă mulțumim pentru că ați sprijinit demersul PMP Turda și astfel am reușit ca împreună să contribuim la ANULAREA Zilelor Municipiului Turda din acest an! Nu este victoria PMP Turda, este victoria voastră, a cetățenilor onești din Turda, care știți care trebuie să fie prioritățile Turzii!”, au transmis cei de la PMP Turda, pe pagina lor de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: