fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

primaria turda

Consilierii turdeni nu se vor mai întruni în Sala Mare de la Primăria Turda, locul unde se țineau toate ședințele de Consiliu Local. Pentru următoarea ședință se pregătește un sistem online, care să nu necesite prezența consilierilor în Primăria Turda.

Măsura vine pe fondul pandemiei de coronavirus, dar și a primul caz OFICIAL de persoană infectată cu COVID-19, care a fost anunțat la Turda.

Citește și:

OFICIAL: A fost depistat primul caz de COVID-19 la Spitalul Municipal Turda. Pacientul a fost transferat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Consilierii din Câmpia Turzii au fost supuși și ei unor măsuri de protecție sanitară, ședințele fiind mutate din Sala Mică a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu” în Sala de Spectacole a aceleiași locații, pentru a permite aleșilor să stea răsfirați pe scaune, la distanță unul de altul.

Citește și:

Consilierii din Câmpia Turzii, ședință cu măsuri sanitare de protecție! (VIDEO)

Primarul Dorin Lojigan a anunțat public că administrația locală din Câmpia Turzii va căuta o soluție pentru organizarea ședințelor online, încă de acum câteva zile.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator