fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

turda interzis

Primăria Turda suplimentează măsurile luate în vederea limitării răspândirii coronavirusului în oraș, în contextul pandemiei cu COVID-19.

”Astfel, ca măsură de prevenție, în vederea respectării recomandărilor și avertizărilor emise pe plan național, începând din dimineața zilei de astăzi, ora 7.00, am sistat accesul la locurile de joacă, locațiile pentru gimnastică medicală, foișoare sau alte tipuri de locuri de relaxare din localitate. Această acțiune face parte dintr-un amplu set de măsuri stabilite odată cu inițierea primelor acțiuni destinate limitării raspândirii virusului. 

Pe această cale facem din nou apel la calm și responsabilitate, astfel încât să putem depăși împreună această situație, cu bine. Rugăm din nou persoanele vârstnice să rămână la domiciliu. Poliția Locală va face controale și vor fi amendați toți cei care stau în grupuri și nu respectă măsurile impuse.”, a anunțat primarul Cristian Matei.

În spațiul public au existat diverse avertismente pe această temă. TurdaNews a publicat, ieri, un articol pe această temă.

Citește și:

Ce fac vârstnicii turdeni de pandemie?! Joacă șeptari, ignorând riscurile la care se supun!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator