fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

cl ct salapalat

Consilierii din Câmpia Turzii s-au întrunit într-o ședință extraordinară, pentru a discuta despre unele modificări la un proiect care privește construirea Centrului social de zi, patinoar și skatepark, dar și un proiect care a vizat finanțarea clubului sportiv CSM Câmpia Turzii.

Ședința s-a disputat în sala de spectacole a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu”, pentru ca aleșii urbei să poată sta la distanță unul de altul, pe fondul luptei împotriva infectării cu noul coronavirus.

Primarul Dorin Lojigan le-a mulțumit consilierilor pentru că au dat curs invitației de a se prezenta la ședință și i-a anunțat că se fac demersuri pentru desfășurarea ședințelor de Consiliu Local în sistem online.

În ceea ce privește construirea Centrului social de zi, patinoar și skatepark, primarul a precizat că deși lucrările au început cu finanțare de la bugetul local, acest proiect va intra pe finanțare europeană, după ce Guvernul Orban a aprobat suprafinanțarea unor proiecte depuse. Este vorba despre circa 23.000.000 de lei.

Centrul va cuprinde:

- Zonă pentru persoanele cu dizabilități care cuprinde săli pentru diverse proceduri, cabinet psihologic, vestiare și grupuri sanitare.

- Noua locație va deveni sediul Centrului Carine cu toate facilitățile centrului

- Zonă pentru vârstnici care cuprinde funcțiuni ca zonă pentru persoanele cu dizabilități

- Zonele pentru probleme sociale

Referitor la finanțarea CSM Câmpia Turzii, consilierii au aprobat o tranșă de 844.000 de lei, care reprezintă diferența până la suma totală de 1.200.000 de lei, pe care Clubul Sportiv Muncipial o primește de la bugetul local în baza legii 69/2000. În luna decembrie CSM a primit suma de 290.000 iar în luna ianuarie, 66.000 lei în luna ianuarie. 

Consilierul PMP Adrian Mischian a solicitat administrației locale să prezinte un raport privind cheltuielile efectuate de CSM Câmpia Turzii, pentru că există tot felul de ”zvonuri”. ”O să-i transmit solicitarea dvs d-lui președinte Viorel Crișan” (n.r. președintele CSM Câmpia Turzii), a spus primarul Dorin Lojigan.

Vedeți mai jos înregistrarea transmisiunii în direct:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator