fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

90526547 2987173327981212 6668705758114217984 n

Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii continuă demersurile în vederea limitării răspândirii infecțiilor cu COVID19 în comunitate.

Astfel, începând de mâine, 18 martie 2020, accesul în Spital și în Policlinică va fi restricționat, datorită activității de triaj. Practic, intrările clasice atât în policlinică, cât și în spital, VOR FI ÎNCHISE.

În curtea Spitalului a fost amenajat un cort militar, cu două linii de triaj, una pentru Spital și una pentru Policlinică. Intrarea în zona de triaj va fi asigurată pe poarta de lângă Capela Spitalului, situată pe strada Andrei Mureșanu.

După triaj, pacienții care sunt programați la consult în policlinică vor putea intra pe rampa de acces din dreptul secției de radiologie, iar pacienții care se îndreaptă spre spital, o vor face prin curtea spitalului. Ieșirea din ambele clădiri va fi pe poarta clasică a spitalului.

De asemenea, pentru limitarea afluxului inutil de pacienți, TOȚI MEDICII DE FAMILIE care au cabinetele în Policlinică și-au schimbat programul – aceștia lucrând DOAR ÎN TURA DE DIMINEAȚA, până la ora 15:00.

„Aceste măsuri au rolul de a limita cât mai mult afluxul de pacienți cu potențial de infecție, în policlinică și spital. Sunt măsuri care se practică la toate unitățile medicale din România și vizează protejarea medicilor, a pacienților internați și a noastră, a tuturor.

Îi îndemn pe cetățenii orașului nostru să dea dovadă de spirit civic, să aibă răbdare la triaj, să nu forțeze liniile și să se adreseze medicilor DOAR DACĂ AU STRICTĂ NEVOIE de asistență medicală. Trăim vremuri dificile pentru întreaga umanitate, iar în acestă perioadă trebuie să dovedim, cu atât mai mult, că suntem oameni civilizați, care se supun regulilor și care au în vedere binele propriu și al celor din jur.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator