fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

cristian mateicorona

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a postat pe pagina personală de Facebook, un mesaj către locuitorii Turzii.

„Ne aflăm în fața unei situații foarte dificile, sunt momente grele pe care mulți dintre noi nu credeam că le vom trăi vreodată, dar este foarte important să ne menținem calmul și să fim uniți. Împreună, cu solidaritate, vom reuși să trecem peste această situație și să nu uitați că nu sunteți singuri! Ne concentrăm toate eforturile pentru a depăși cu bine această criză cauzată de pandemia care a lovit Europa în ultima perioadă.

Așa cum ați văzut cu toții, începând de mâine în România se va instaura stare de urgență, măsură pe care au luat-o mai multe state membre UE. Asta înseamnă că autoritățile naționale vor avea posibilitatea de a lua niște măsuri rapide, coordonate, menite să reducă pericolul asupra populației. Este posibil ca unele drepturi și libertăți să fie restrânse, dar totul va fi înspre binele nostru și este esențial să respectăm aceste decizii.

Vă îndemn să stați în casă, să profitați de aceste zile pentru a vă gândi la lucrurile cu adevărat importante în viață și să înțelegeți că stând în casă îi protejați pe cei dragi vouă și pe toți semenii voștri. De asemenea, dacă știți că v-ați întors din zone de risc, anunțați autoritățile și nu încercați să trișați. Acțiunile voastre vor avea efecte asupra tuturor celor din jurul vostru. Gândiți-vă în special la bunicii voștri, la părinți, la toți cei în vârstă! Avem datoria să îi protejăm și să le spunem să stea în această perioadă în casă!

Administrația locală face tot posibilul pentru a proteja populația și vom lua toate măsurile necesare în acest sens. Autoritățile, medicii, personalul medical, forțele de ordine, toți cei responsabili, fac eforturi mari pentru a gestiona această situație, dar nu depinde numai de ei. Acțiunile fiecăruia dintre noi contează, așa că vă îndemn să fiți foarte responsabili! Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu foarte multă responsabilitate vom reuși să trecem peste această criză.” este mesajul postat de primarul turdean.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 12:00 16.03.2020
    Fiți liniștit ca vom sta, dar vom ieși la vot 2969a ! Vom scapa de Salagean, Apahidean, Burciu, Duma, Ros, Nemes etc.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator