fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

ecaterina t

Primarul Cristian Matei a anunțat azi că s-au finalizat lucrările de modernizare ale străzii Ecaterina Teodoroiu din Turda, stradă situată aproape de Spital.

”S-a realizat asfaltarea carosabilului, a trotuarelor, montarea unor borduri noi și s-au refăcut accesele la locuințe.

În zilele următoare va fi aplicat și marcajul rutier. Pentru că vremea se anunță excelentă, continuăm munca în șantiere! Următoarea stradă care va fi finalizată este str. George Coșbuc din centrul orașului.”, a anunțat primarul Cristian Matei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Rodica · 21:17 16.03.2020
    Buna ziua. Ar fi nemaipomenit daca aceste lucrari s-ar executa si pe strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu, perpendiculara pe Str Ecaterina Teodoroiu. Aceasta “straduta” isi asteapta asfaltul de ani, zeci de ani! Promisiuni sunt multe, enorm de multe, iar rabdarea oamenilor e intinsa la maximum. Am fi recunoscatori sa vedem o strada care nu a mai fost niciodata asfaltata cum prinde contur, nu una care in toamna anuluj 2019 a fost complet asfaltata, iar acum (martie 2020) indepartat din nou covorul de asfalt aproape nou si inlocuit cu altul pt ca s-au facut lucrarile intr-o ordine intamplatoare si irationala! Mai intai era indicat sa se refaca trotuarele si apoi covorul de asfalt turnat, nicidecum invers! Ma rog...nu mai e loc de prea multe comentarii...intr-un final suntem multumiti ca macar s-a facut, insa cu siguranta strada respectiva a fost in vizor datorita faptului ca reprezinta calea de acces spre un supermarket care are pretentii de infrastructura.
    Asadar... cetatenii de rand (nu corporatiile) asteapta un raspuns concret si, evident, intreprinderea lucrarilor de asfaltare a strazii Prof. Dr. Gheorghe Marinescu.
    Toate cele bune!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator