fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

strada arghezi

Primarul Cristian Matei a anunțat că au început lucrările de modernizare ale străzii Tudor Arghezi, din cartierul Primăverii din Turda. Rând pe rând, vor fi modernizate toate străzile din cartier! Cartierul nu a beneficiat de investiții din partea municipalității, de aproape 30 de ani, de când s-a înființat. Acum, se introduce și canalizarea, urmând ca toate străzile să se modernizeze.

”Proiectul presupune modernizarea din temelii, începând de la fundația carosabilului, așternerea de asfalt, realizarea trotuarelor, a spațiilor verzi, a sistemelor de captare a apei pluviale, coborârea în subteran a curenților slabi și realizarea unui sistem complet de iluminat public. 

Pentru că sunt lucrări de anvergură și săpătura pentru fundația carosabilului se face la adâncime considerabilă, rugăm riveranii să fie înțelegători și să privească cu optimism această etapă, deoarece disconfortul nu va mai dura mult și la final totul va fi foarte frumos.

Una câte una, toate străzile din Cartierul Primăverii vor fi complet modernizate, atât din punct de vedere al infrastructurii de apă și canalizare, cât și din punct de vedere al infrastructurii rutiere și pietonale.”, a precizat primarul Cristian Matei, care a pus capăt speculațiilor lansate în spațiul public, că nu se vor mai face lucrări în cartierul Primăverii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator