fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

sens lidl

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat că s-au început lucrările de amenajare a noului sens giratoriu din zona hypermarketului Lidl. Lucrarea presupune și alte modernizări în zonă.

”Așa cum am anunțat cu câtva timp în urmă, am început lucrările de amenajare a noului sens giratoriu din zona hypermarketului Lidl. Lucrările presupun, pe lângă amenajarea efectivă a sensului giratoriu și lucrări de amenajare a stațiilor de autobuz pe ambele sensuri a străzii Laminoriștilor, stații de TAXI, accese auto pe străzile Iancu Jianu, Andrei Mureșanu și în parcarea hypermarketului. 

Investiția se va realiza în paralel cu proiectul de amenajare a pasajului rutier de sub calea ferată, de așa manieră ca la finalizarea lor să putem asfalta întreaga zonă. Odată cu finalizarea acestuia, traficul auto din aceea zonă va fi mult fluidizat. Estimăm că noua configurație a zonei să fie finalizată în luna aprilie 2020. 

Solicit conducătorilor auto să înțeleagă că deși în aceeastă perioadă traficul va fi îngreunat, la final toți vom beneficia de aceste lucrări. 

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și solidaritate!”, a transmis primarul Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator