fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 2 Comentarii

conferinta corona batrani

Printre măsurile anunțate astăzi de administrația locală în contextul campaniei de prevenție de răspândire a noului coronavirus, se numără și câteva restricții care vizează persoanele de vârsta a treia.

Potrivit șefului Direcției de Asistență Socială Turda, Monia Koti, vârstnicii sunt rugați să evite deplasările și să rămână pe cât posibil la domiciliu.

De asemenea, activitățile la Centrul de zi pentru vârstnici din subordinea Direcției de Asistență Socială vor fi reduse, nu se vor mai organiza excursii, activitățile de socializare vor fi suspendate, rămân însă cele legate de ședințele de kinetoterapie și alte activități oferite beneficiarilor.

În același context, se va trece la înlocuirea hranei calde cu hrană rece către beneficiarii cantinei sociale din subordinea Direcției de Asistență Socială.

Este important de menționat faptul că la Turda nu există până în prezent niciun caz de infecție cu coronavirus!

Rugăm populația să se informeze doar din surse oficiale. Există o linie Telverde la care cetățenii pot apela în mod gratuit pentru a obține informații despre coronavirus, la numărul de telefon 0800 800 358.

Pentru informații suplimentare, accesați pagina Ministerului Sănătății:

http://www.ms.ro/coronavirus-covid-19/este mesajul municipalității turdene.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Corey · 14:56 11.03.2020
  Ar trebui sigur mai ales la pensionari ca au gratuit pe Bus sa se mai orienteze si sa regandeasca cu gratuitatea. Dc? Pai dimineata cand elevi si muncitori merg cu Bus-ul nu au loc de pensionari...bla bla ei tre sa aiba 2 calatori maxim pe zi si sa steie naibi acasa pana se reduce fluxul celor ce chiar au nevoie si platesc bilet abonament pt Bus.
  In buricu dimineti pensionari nau somn se plimba cu Bus la piata mai pe ici colo. Ca ...i mancan talpa. ...mai departe va dati seama la ce na refer. ....halal gandire. Sapoi sai respecti....
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 15:17 11.03.2020
  Ar fi normal ca sa aiba un număr limitat de călătorii gratuite și astea doar in anumite ore care nu sunt de vârf. Adică îi ajutăm, dar astfel încât sa nu ne incurcam reciproc. Bineînțeles, acum in an electoral măsura este nepotrivită, deci mai trebui sa suportăm populismul ieftin al politicienilor.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator