fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

cl tinerilor

Unul dintre cele mai importante lucruri din zilele noastre este să ne cunoaștem puterile pe care le avem ca și cetățeni. Există mulți tineri care nu se simt suficient de informați în legătură cu organele de putere de la nivel local.

Astfel, Centrul CIVIC împreuna cu Primăria Turda își propune să organizeze Consiliul Local al Tinerilor: o simulare a unei şedințe de consiliu local în care acesta este alcatuit în totalitate din tineri. La finalul acestui proiect, persoana care a prezentat cel mai mare nivel de implicare va avea oportunitatea să devină primarul Turzii pentru o zi.

Proiectul are ca scop principal informarea tinerilor cu privire la puterea pe care o are Consiliul Local în comunitatea lor apropiată. Acesta va avea 2 părți principale: o sesiune de training-uri în care participanții vor afla puterea acestei instituții și modul de desfășurare a unei ședințe de consiliu, după care va urmă simularea propriu-zisă. În urma acesteia, consilierul care se va afirma cel mai bine va putea să ocupe funcția de primar pentru 24 de ore. Va participa la întâlniri cu cetățenii, cu consilierii și va fi pus în față unor probleme administrative care îl vor face să își schimbe viziunea în legătură cu administrația locală.

Sesiunea de training-uri va avea loc pe 20 martie la ora 16:00, iar ședința de consiliu va avea loc în 27 martie de la ora 17:00. Pentru cei interesați, în data de 11.03.2020 la ora 17:00 se vor deschide înscrierile pe evenimentul de pe Facebook, Consiliul Local al Tinerilor Turda, de pe pagina CIVIC Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ANTAL CSABI · 10:08 09.03.2020
    AM SANSA PENTRU O ZI SA REZOLV O PROBLEMA CARE NU SA PUTUT REZOLVA DE 13 ANI CU UN TEREN DOAR PENTRU CA NU AM DAT BANI?
    AM FOST IN AUDIENTA LA DOMNII STEFANIE,IRIMIE,MATEI,CARE AU SPUS TOTI CA ESTE REZOLVAT CAZUL SA FACUT DOSAR CU DEZMEMBRAE SI TOATE MASURATORILE PENTRU CARE EU AM PLATIT.
    DAR DIN PACATE NU AM AM PRIMIT ACEL TEREN PENTRU CA NU SUNT FIUL CUIVA SAU NU AM BANI.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator