fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

88177480 2945963035435575 2454063816657338368 n

Lucrările de decolmatare ape pârâului Racoșa, din Câmpia Turzii, vor continua și în acest an, a anunțat primarul Dorin Lojigan. 

”De prea multă vreme, albia pârâului Racoșa, care tranzitează Municipiul Câmpia Turzii este un focar de infecție pentru cetățenii care locuiesc în vecinătatea pârâului.

Dacă anul trecut am reusit decolmatarea pârâului Racoșa de la locul de joacă din cartierul Insulă până în zona cimitirului de pe strada Iancu Jianu, acum am început lucrările de la Petrom până la cimitir, urmând să continuăm până la vărsarea pârâului Racoșa în Arieș.

Ne cerem scuze pentru mirosurile și disconfortul generat de această lucrare, însă necesitatea ei este incontestabilă și o întârziere a acesteia ar putea cauza o adevărată epidemie în zona pârâului Racoșa.”, a spus primarul Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Bota Flaviu · 06:42 28.02.2020
    La fel ca și anul trecut, se curăță Racoșa și se depozitează gunoaiele în cartierul Lut, pe terenul fostei fabrici Cercom în spatele blocurilor, pe o nouă groapă ilegală de gunoi. Se transferă focarul de infecții dintr-o parte în alta a orașului, iar camioanele distrug podul peste Arieș refăcut recent.
    Să vedem ce va spune Garda de Mediu, Bucureștiul si alte ONG. De-abia s-au plătit 600 de milioane vechi amendă... Ce alte amenzi urmează? Primarul ne va spune iarăși că mizeriile scoase din Racoșa vor trebuii neapărat uscate mai mult timp, înainte de a fi mutate în alt loc...nu se știe unde. Dar să le usuci lângă blocuri de locuințe este strigător la cer.
    Să ne mai spună primarul cu ce firmă a încheiat contractul, pe bani grei, să execute această acțiune dementă, ca apoi să aibă cu ce se lăuda în campania electorală.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator